Hoe kiest u een aannemer nieuwbouw uit?

U vertrouwt uw nieuwbouwproject toch niet aan eender wie toe?

Maar al te vaak kiezen bouwers hun aannemer nieuwbouw volgens de beschikbaarheid. Het is nu eenmaal niet eenvoudig om een aannemer te strikken die nog tijd kan vrijmaken in zijn drukke planning voor een nieuw project. Soms worden zelfs offerteaanvragen niet eens meer beantwoord. En toch, zou u niet liever uw aannemer nieuwbouw uitkiezen in functie van diens visie en service en op basis van de kwaliteit van de werken die hij eerder heeft uitgevoerd?

Waarom onze aanpak zo verschillend is van andere aannemers?

De meeste aannemers beperken hun dienstverlening tot het uitvoeren van de nodige bouwwerkzaamheden zoals de architect deze heeft voorgeschreven. Dat doen we bij V‑flex uiteraard ook, maar wij gaan nog net iets verder. Wij denken namelijk proactief met uw bouwproject mee en assisteren u ook bij heel wat andere zaken.

  • Dankzij ons uitgebreid partnernetwerk kunnen we u voor elke specialisatie een geschikte en betrouwbare stielman aanraden. Dat geldt bovendien ook voor architecten, interieurarchitecten, EPB-keurders, elektriciteitskeurders, en zo meer…
  • Wij begeleiden u persoonlijk naar de showrooms van leveranciers om u te adviseren bij de materiaalkeuze en aankoop.
  • Ook bij de bouwadministratie assisteren we u. We bereiden onder meer de nodige documenten voor om een bouwaanvraag of bouwdossier in te dienen en verzorgen zelfs de communicatie met de betrokken administratieve diensten. Ook over bouwpremies waar u mogelijks voor in aanmerking komt, geven we een woordje uitleg.
  • Heeft u een nieuw pand laten bouwen om te verhuren? V‑flex is niet alleen aannemer nieuwbouw, maar ook erkend vastgoedexpert. U kan dus ook op ons rekenen om professionele plaatsbeschrijvingen te laten maken, schade expertises uit te voeren en zo meer…

U leest het, wij zijn bijzonder flexibelAlles is bespreekbaar en alles is mogelijk. Wij passen onze service helemaal op maat van uw wensen, voorkeuren en budget aan zodat we niet alleen uw aannemer nieuwbouw zijn, maar een partner op wie u zowel voor, tijdens als na het bouwproject kan vertrouwen.

Nieuwbouw projecten die wij realiseren

  • Nieuwbouw woningen en meergezinswoningen
  • Projectontwikkeling woonparken
  • Nieuwbouw appartementen en appartementsgebouwen of opbrengsteigendommen (al dan niet met geïntegreerde handelszaken)
  • Industriebouw, kantoorgebouwen, handelspanden,…

Even kennis­maken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer om uw nieuwbouwproject te realiseren en spreekt onze service u wel aan? 

 

Stuur ons gerust een bericht want wij antwoorden altijd en maken graag wat tijd vrij om met u kennis te maken, uw bouwplannen in detail te bespreken en u een vrijblijvend prijsvoorstel op te maken.