Met v-flex heeft u niet eender welke aannemer verbouwing aangesteld

Expertise begint bij kennis en ervaring

De bezieler van VFlex, Carl Loots, is gepassioneerd door alles wat met bouw te maken heeft en dat blijkt onder meer ook uit zijn uitvoerig academisch parcours. Voor u betekent dit vooral dat u met VFlex een aannemer verbouwing of nieuwbouw uitkiest met een uitgebreide multidisciplinaire kennis. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring in het vak als aannemer verbouwing en nieuwbouw, vastgoedexpert en projectleider. U mag dus op beide oren slapen, uw aannemer is perfect op de hoogte en uw verbouwing is in goede handen!

Waarom onze service zo bijzonder is

Kennis, ervaring en gespecialiseerde expertise vormen de basis om kwalitatief werk af te leveren, maar ook service is minstens even belangrijk. Bij VFlex hebben we ook wat die service betreft een erg duidelijke visie.

Wij maken het verschil door een maatwerk service te bieden waarbij flexibiliteit vooropstaat om u een zorgeloos bouwproject te garanderen en daar gaan we héél ver in

Wij denken écht met u mee

We hebben een bijzondere kijk op ruimte en op esthetiek. Daardoor zien wij vaak oplossingen waar ze op het eerste zicht soms onmogelijk of technisch onhaalbaar lijken. U hoeft ons alleen even uw grondplan of pand te laten zien en we formuleren graag onze tips en suggesties. Wie weet opperen we wel net de oplossing die u zoekt…

 

De meeste aannemers denken voornamelijk aan de technische mogelijkheden en de uitvoering ervan. Bij VFlex verkiezen we echter om ook het esthetische, de functionaliteit, het kostenplaatje en de mogelijke meerwaarde te analyseren. Zo kan u ons bijvoorbeeld ook inschakelen om de totale geraamde kostprijs van uw verbouwing uit te rekenen, om een interessant pand te screenen nog voor u het aankoopt, om de waarde na de renovatiewerken te taxeren, enz…

Wij volgen uw project op de voet en van A tot Z op

Offertes verzamelen, materialen vergelijken en de werken opvolgen… Er kruipt heel wat tijd in het coördineren van een (ver)bouwproject. Die tijd kan u vast nuttiger besteden en daarom nemen wij zoveel mogelijk werk uit uw handen. Welke taken we precies van u overnemen, hangt helemaal van uw wensen af, maar dit zijn alvast enkele voorbeelden van hoe we u tijd en ergernis besparen:

  • Showrooms bezoeken om materialen te kiezen en te vergelijken? Wij gaan met plezier met u mee om u deskundig te adviseren.
  • Ook de administratie beperken we waar mogelijk. Wij verzamelen alle documentatie om uw bouwdossier voor te bereiden en om vergunningen en renovatiepremies aan te vragen.
  • Over de contacten, afspraken en offertes van leveranciers en onderaannemers hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles en bezorgen u 1 duidelijke totaalofferte voor uw project.
  • We beschikken over een uitgebreid netwerk aan professionele contacten en kunnen u dus met verschillende stielmannen, (interieur)architecten, EPB- en elektriciteitskeurders, vastgoedmakelaars en zo meer in contact brengen.
  • Uw bouwproject hoeft geen onnodige vertraging op te lopen. Wij maken correcte afspraken met alle toeleveranciers en stemmen hun agenda’s op elkaar af. Ook op de werf coördineren we de werkzaamheden en houden we toezicht.
  • Plaatsbeschrijvingen opmaken, de waarde van het pand schatten, schade-expertises en schadebemiddeling, ook daarvoor kan u bij ons terecht!
  • ….

Ook na de oplevering blijven wij bereikbaar, want ook after-service vinden we bijzonder belangrijk!