Met V‑flex heeft u
én een aannemer
én een vastgoed­expert

Wij durven uw bouwproject anders en zelfs kritisch te bekijken

De meeste bouwaannemers bekijken een nieuwbouw of renovatieproject vooral vanuit een technisch en uitvoerend oogpunt. Doordat we bij V‑flex niet alleen ervaring hebben als aannemer, maar ook als vastgoedexpert, hanteren wij echter een iets andere aanpak. Het loont dus zeker de moeite om ons reeds bij de planningsfase van uw bouwproject te betrekken en te ontdekken waar deze extra service het verschil maakt.

Hoe zit het met de kostprijs van uw verbouwing of bouw­project?

Wanneer u gaat verbouwen of bouwen, heeft u vast een totaalbudget in gedachten. U heeft ongetwijfeld ook al een idee van de grootorde van de kosten die elk onderdeel van de renovatie met zich zal meebrengen en tenslotte telt u bij het totaal ruwweg 10% bij om echt zeker te zijn dat uw vooropgesteld budget toereikend zal zijn.

WAT ALS U VOORAF PRECIES KAN WETEN
HOEVEEL DE TOTALE VERBOUWING U GAAT KOSTEN?

Precies daarvoor kan u op de expertise van vastgoedexpert V‑flex uit Brasschaat rekenen. Wij doen namelijk al het rekenwerk om u een realistische totale kostprijs voor uw bouwproject te bezorgen.

Vastgoedadvies & calculatie bij de aan koop van een nieuwe woning?

Wanneer u een nieuwe woning gaat kopen, wil u er zeker van zijn dat u niet alleen een “mooi”, maar ook een “degelijk” huis koopt. U kan daarom bijvoorbeeld vrienden en familie optrommelen om een kijkje te komen nemen en adviezen te formuleren, of u kan vastgoedexpert V‑flex als bouw­inspecteur inschakelen om het pand grondig voor u te screenen.

Vanuit onze algemene expertise en ervaring in de aannemerij aangevuld met onze specifieke vastgoedexpertise onderzoeken we alle structurele, esthetische en functionele elementen van het pand. We stellen vervolgens een gedetailleerd rapport op 
zodat u perfect weet wat u precies koopt. De eventuele gebreken worden hierin nauwkeurig opgelijst zodat u meteen ook over de nodige argumenten beschikt om te onderhandelen over de prijs.

Ook een taxatierapport, waarin wij de waarde van het pand schatten, kunnen we voor u opmaken. Zo kan u ook de vraagprijs met de geschatte waarde vergelijken.

Schade-expert & schade­bemiddelaar

Zeker bij schade komt onze expertise goed van pas. Vochtschade, huurschade of gebrekkige afwerkingen van een stielman of aannemer… Wij documenteren en ramen de schade zorgvuldig zodat uw schadedossier voor de verzekering of voor uw overleg met eventuele huurders volledig en correct is.

Meer nog, dankzij onze ervaring als aannemer renovatie kunnen we in vele gevallen meteen een geschikte oplossing voor de herstellingen en een bijhorende prijsraming bezorgen. Is de schade erg specifiek en is er een interventie van een specialist vereist, dan informeren wij bij onze partners om u een offerte voor de herstelling te bezorgen.

Zit u met alle betrokken partijen aan tafel, dan kunnen we eveneens als schadebemiddelaar optreden. We lichten de gedocumenteerde schade en de vereiste herstelwerken en –kosten in detail aan alle partijen toe en zoeken samen met u naar een werkbaar compromis waarin eenieder zich kan vinden. Schade-expertise en schadebemiddeling voeren we bij
V‑flex overigens geregeld in opdracht van eigenaars, maar ook in opdracht van verzekeringsmakelaars uit.