En als u niet meer hoeft op te kijken tegen renovatiewerken?

Verbouwen zonder zorgen dat is onze garantie!

Heeft u een prachtig pand op de kop getikt, maar heeft het nog wat aandacht en liefde nodig om er een echte thuis van te maken? Of heeft u al een woning of een kantoorgebouw, maar barst het uit haar voegen? Dan bent u voor uw renovatiewerken bij VFlex altijd aan het juiste adres. Zeker wanneer u wél uitkijkt naar het resultaat van de verbouwing, maar iets minder naar het hele verbouwproces…

Bij renovatiewerken komt nu eenmaal heel wat kijken. Zo moet u onder meer het nieuwe grondplan bedenken, bouwdossiers indienen, verschillende aannemers en vakmannen aanschrijven en hun agenda’s op elkaar weten af te stemmen zodat het verbouwproject geen onnodige vertraging oploopt, en zo meer en zo verder…. Het is een tijdrovend proces en u kan uw kostbare tijd vast nuttiger besteden.

Met V‑flex als aannemer voor uw renovatiewerken is een vlotte en zorgeloze verbouwing nu eenmaal gegarandeerd. U heeft nu namelijk slechts 1 aanspreekpunt die deze en vele andere taken van u kan overnemen en u ziet bovendien steeds hetzelfde vertrouwde gezicht op de werf verschijnen! Hoe ver onze service precies gaat en welke taken u wél en niet wil uitbesteden, dat hangt uiteraard volledig van u af. Wij zijn bijzonder flexibel en passen onze service graag aan uw noden en wensen aan.

Wij passen onze aanpak helemaal aan uw wensen aan en alles is mogelijk! Wat had u precies gewenst

  • Tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek meten wij de te renoveren ruimtes heel nauwkeurig op. Ook de bouwplannen van uw of onze architect bestuderen en overlopen we in detail.
  • U had de ruimte liever anders ingedeeld, maar dat bleek technisch niet haalbaar? Wij laten onze creatieve kijk en sterk ruimtelijk inzicht toch graag eens op de ruimte los. Dat levert vaak verrassende oplossingen op. Indien gewenst, kunnen we onze ideeën zelfs in 3D-ontwerp laten omzetten om de mogelijkheden te visualiseren.
  • Heeft u de totale geraamde kostprijs van de verbouwing al eens laten berekenen? Wij stellen zo’n gedetailleerde kostenraming namelijk met plezier voor u op! Meer nog, we integreren alle werken en de tarieven van gespecialiseerde vakmannen en onderaannemers zelfs in 1 globale offerte. U ontvangt dus geen onoverzichtelijke stapel met verschillende prijsoffertes, maar slechts 1 duidelijke totaalofferte.
  • Ook bij de aankoop van materialen staat u er niet alleen voor. Wij vergezellen u graag naar de showrooms van leveranciers om u bij de materiaalkeuze te adviseren. Ook van de orderadministratie en de afspraken omtrent levering en plaatsing hoeft u zich niets aan te trekken. Ook die volgen wij voor u op.
  • We coördineren de werken, sturen de verschillende stielmannen, deskundigen en leveranciers aan en houden werftoezicht.
  • Komt het einde van de werken en de oplevering in zicht? Wij voorzien eerst nog een grondige poetsbeurt, want zo kunnen we de afwerkingsgraad heel nauwkeurig inspecteren en eventuele nodige finishing touches tijdig signaleren.
  • Wist u dat VFlex niet alleen aannemer voor renovatiewerken en nieuwbouw is, maar ook erkend vastgoedexpert? We kunnen dus ook meteen een plaatsbeschrijving opmaken zodat uw pand meteen verhuurbaar is. Ook voor de administratie omtrent bouwdossiers, EPB-verslaggeving, elektriciteitskeuringen en dergelijke meer kan u op onze multidisciplinaire expertise en ons uitgebreid partnernetwerk vertrouwen. Jawel, u leest het goed. Wij nemen zelfs de hele administratie omtrent bouwaanvragen en vergunning van u over!
Hoe ver onze service precies gaat en welke taken u wél en niet wil uitbesteden, dat hangt uiteraard volledig van u af. Wij zijn bijzonder flexibel en passen onze service graag aan uw noden en wensen aan.

Wat kunnen we concreet voor uw renovatiewerken betekenen?

Interieurwerken & interieurinrichting

Buitenhuiswerken & tuinaanleg

Wij zijn klaar om uw renovatieplannen te bespreken!Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer om uw nieuwbouwproject te realiseren en spreekt onze service u wel aan? 

Wenst u vrijblijvend kennis te maken en meer te vernemen over onze service en tarieven? Na afspraak komen wij met de glimlach bij u ter plaatse om onze werkwijze en visie in detail toe te lichten.

Ook voor kleine verbouwingen mag u ons steeds contacteren. We bekijken met plezier de mogelijkheden en bezorgen u sowieso een antwoord én een maatwerk prijsvoorstel.