Archive

Bouw en interieur van een B&B

Dankzij F-Flex genieten toeristen in Antwerpen na een drukke dag van een heerlijk luxueuze nachtrust in deze bed and breakfast. De klant schakelde ons in van de ruwbouw tot de laatste detailafwerkingen – met een mooi contrast tussen strak beton en kleurrijke accenten.

0

Totaalrenovatie van een dakappartement

Samenvatting Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

0

Kantoorinterieur van Accant

Het Antwerpse boekhoudkantoor Accant zit in een nieuw jasje. V-Flex coördineerde alle verbouwingswerken en zorgde voor een piekfijne afwerking tot in de kleinste details. Zie hoe de lichte vloeren, muren en kasten het kantoor doen stralen, en hoe het donkere hout en de natuursteen voor

0

Poolhouse

U schakelt V-Flex in voor grote en kleine projecten. Zoals deze poolhouse in zwart en wit, met indirecte verlichting én een schommel voor de kinderen.

0

Keuken en badkamer

In deze op maat gemaakte keuken trekt u met plezier uw keukenshort aan. Droom weg bij de strakke, witte kasten en werkbladen, de kastenwand in warm hout en de zwarte inbouwspots, lichtknoppen en deurgrepen als finishing touch. Kijk ook binnen in de exclusieve badkamer van

0

Nieuwbouwproject

U rekent op V-Flex voor werken van de ruwbouw tot en met de interieurafwerking. Zoals bij deze 5 appartementen in ’s Gravenwezel. Ook het sanitair, de elektriciteit en alle technieken? Ja, ook die werken leiden we voor u in goede banen.

0

Renovatie van een villa

Respect voor het verleden met oog voor de toekomst. Dat was onze missie bij de totaalrenovatie van het voormalige koetshuis in Brasschaat.

0

Renovatie van een woning

Esthetiek, onderhoudsgemak en efficiënt ruimtegebruik. Dat zijn de 3 kernwoorden bij deze totaalrenovatie in Lier. Kijk zeker naar de eyecatcher in de woonkamer: een kastenwand die lijkt te zweven.

0

Tandartspraktijk

V-Flex transformeerde de garage aan deze woning om tot een tandartspraktijk. De lichte ruimte kreeg een gietvloer voor het onderhoudsgemak en een handige gigantische, greeploze kastenwand.

0